09kibol 61 Posted February 4 Share Posted February 4 Nick na serwerze: 09kibolSerial: 61D8C6C24FAF8E6834D974947B8297E2Nick członka administracji: @KnighOKData nadania kary: 4.02.2023Data zakończenia kary: 9.02.2023Powód: Zajeżdżanie drogi bez podstawne Wyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): Sytuacja miała miejsce na RAINBOW BLVD, gdzie chciałem zawrócić i niefortunnie zajechałem drogę. Byłem rozkojarzony i nie ogarnąłem że to moja wina więc nie zapłaciłem za szkody. Po zobaczeniu klipa dopiero zobaczyłem że to moja wina. Przelałem poszkodowanemu rekompensate za tą nie przyjemną sytuację. Liczę na szybkie rospatrzenie apelacji.https://streamable.com/oqdx7x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Wuja 304 Posted February 4 Global Moderator Share Posted February 4 Jak wykonujesz taki manewr następnym razem rób to z lewego pasa, i troszkę więcej spokoju zamiast wyskakiwać do kogoś bo jesteś w SAPD . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Wuja 304 Posted February 4 Global Moderator Share Posted February 4 Apelacja została przyjęta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts