Tomekk 36 Posted February 4 Share Posted February 4 Nick na serwerze: Tomek Serial: 7CB093A75FD33EC6518992B07687DC04Nick członka administracji: @olafegData nadania kary: 4.02.2023Data zakończenia kary: 7.02.2023Powód: Utrudnianie pracy strażakaWyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): Witam, taranowalem czlonkow org dla zabawy nic nie mialo z tego wyniknac kierowca nic nie zglaszal niestety pasazer uznal ze bedzie super zart jesli mnie zreportuje, prosze o przywrocenie prawka, pozdrawiam serdecznie supportera olafeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lumpek1234 3 Posted February 4 Share Posted February 4 Fakt jest to mój błąd że kolega dostał prawko na początku nie widziałem nicku niestety potem się skapnalem ale nie przewidziałem takiego wzrostu akcji jak już napisałem żeby kolega nie dawał mu prawka to już zamknął reporta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francisco04 6 Posted February 4 Share Posted February 4 Potwierdzam byłem kierowcą sam nie byłem świadomy że drugi z członków ten z którym jechałem zgłosił Tomka dowiedziałem się dopiero po fakcie. Ale i owszem potwierdzam ze z Tomkiem taranowaliśmy się 4fun i nie było w tym za grosz agresji czy czegokolwiek takiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter olafeg 323 Posted February 4 Supporter Share Posted February 4 Skoro wszyscy się dogadali to apelację przyjmuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter olafeg 323 Posted February 4 Supporter Share Posted February 4 Apelacja została przyjęta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts