assassingier 9 Posted February 3 Share Posted February 3 Nick na serwerze: assassingier Serial: B7A11C8A150B419C141EF097155250A2 Nick członka administracji: Penky Data nadania kary: 29/09/20 00:31 Data zakończenia kary:19/01/38 04:14 Powód: Dzialanie naniekorzysc serwera Wyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): bana dostałem za ten filmik bo pani lili sie spłakała i napisała aby mi nadać bana a filmik był robiony DLA BEKI ZA ZGODĄ WSZYSTKICH NA TYM NAGRANIU a informowałem że tytuł będzie clickbaitem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator lili 898 Posted February 3 Global Moderator Share Posted February 3 Nie chodzi o to czy ktoś się spłakał, czy nie. Powinieneś myśleć nad tym co robisz i nagranie usunąć gdy jest niestosowne lub coś w nim jest nie tak. Nie zrobiłeś tego, a nawet wciąż nie widzisz w tym nic złego. Jak przemyślisz i napiszesz apelacje z kulturą możesz próbować drugi raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator lili 898 Posted February 3 Global Moderator Share Posted February 3 Apelacja została odrzucona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts