4Lee 146 Posted February 2 Share Posted February 2 Nick na serwerze: JuziooSerial: unknownNick członka administracji: @grubasaeData nadania kary: TeraData zakończenia kary: 3dniPowód: Muzyka na VC XD?Wyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): Jedno wielkie XD, sluchałem sobie muzyki z telefonu serwerowego w grze i nagle mam mute za to że puszczałem ja na VC XDDDDDD? To support chyba musiał mieć jakieś Boskie moce żeby to usłyszeć. Ciekawe czy usłyszał też informacje zwrotna tkj. Sorry za taran, mam mute daj nr. Ale każdy słyszy tylko to co chce a w tym przypadku to nawet jasne XD. Oddaj mówienie i nie rób głupot pozdro ide na warzone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter grubasae 64 Posted February 2 Supporter Share Posted February 2 Brak szacunku w apelacji - Jeżeli masz pisać takim tonem apelacje to lepiej nie pisz jej w ogóle. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter grubasae 64 Posted February 2 Supporter Share Posted February 2 Apelacja została odrzucona! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts