PanGrzyb 236 Posted February 1 Share Posted February 1 Nick na serwerze: PanGrzybSerial: 08CFEE0AA71EE0722146A42B34210DF4Nick członka administracji: OjoData nadania kary: 01.02.2023Data zakończenia kary: 4dniPowód: Taran Wyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): CHcialem zaplacic gdy napisal nr konta lecz nie moglem bo gdy w telefonie wpisywalem nr nic nie wpisywalo sie probowalem wkleic i nic wylaczalem telefon i wlaczalem i nie dziaalo ciagle to samo wiec stwierdzilem ze skoncze duty zrobie reconnecta i dopiero zaplace bo nie chcialem w duty robic reconnecta bo potem problem by byl z laweta itp. Przepraszam prosil bym o numer konta sprobouje zaplacic ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter Ojo 664 Posted February 1 Supporter Share Posted February 1 Szczerze? Słaba wymówka, jako że masz 300$ za każde auto wsadzane na pp mogles dać poszkodowanemu kase przez handel. Sprawdzałem, miałeś gotówkę. Nawet jak byś nie miał bankomat był w pobliżu. Mogłeś również poinformować go że nie mozesz nr konta wpisać a przelejesz pieniądze później. Miałeś sporo możliwości. Wolałeś pojechac (chociaz dobrze że przeprosiłeś). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanGrzyb 236 Posted February 1 Author Share Posted February 1 przeprosiłem i chciałem przelać tak jak mówiłem przez numer konta który mi podał ale chciałem wyjść z duty i reconnect zrobić. chcę przelać kasę mu prosił bym o podanie numeru konta + to nie był celowy taran kolega wyjechał z zakrętu jechalem niestety lekko pod prąd i czołówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter Ojo 664 Posted February 2 Supporter Share Posted February 2 Przelej 1k i wklej tutaj dowód. nr konta 7398 5205 06. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanGrzyb 236 Posted February 2 Author Share Posted February 2 Dobrze przeleje ok 16 jak będę w domu ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanGrzyb 236 Posted February 2 Author Share Posted February 2 Juz. https://imgur.com/a/mvzTYJQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter Ojo 664 Posted February 2 Supporter Share Posted February 2 Patrzac że prawek juz trochę masz, to kary nie zdejmę ci całkowicie tylko skrócę. Odezwij się do mnie w sobote (04.02.2023). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanGrzyb 236 Posted February 2 Author Share Posted February 2 (edited) Prosze o usuniecie kary ;C nie bylem ostatnio wgl karany jezeli chodzi o prawojazdy prosze to tez wziasc pod uwage oraz zaplacilem za swoj blad. a kary mam przed permem ktorego otrzymalem 2lata temu. Edited February 2 by PanGrzyb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter Ojo 664 Posted February 3 Supporter Share Posted February 3 Apelacja została przyjęta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts