BaciorKracior 47 Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Nick na serwerze: DzejDzej Serial: F15414F7FCD7A7308DCCEEC89A71B6AD Nick członka administracji:System Data nadania kary: ss Data zakończenia kary: ss Powód: Wpisanie w ogłoszeniu zawartości '' Dajcie derby'' Wyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty):Prosze o przyjęcie apelacji o zdjęcie bana. Już więcej nie będe pisać rzeczy zbędnych na /ogloszenie. Poprostu chciałłem derby xd Edited February 1 by BaciorKracior uzupełnienei serialu i przeniesienie wiadomosci na wyjasnienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter Ojo 664 Posted February 1 Supporter Share Posted February 1 Dostales warna ktory został nadany słusznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaciorKracior 47 Posted February 1 Author Share Posted February 1 (edited) W dniu 1.02.2023 o 17:53, Ojo napisał: Dostales warna ktory został nadany słusznie. rozumiem chciałbym prosić o skrócenie chociaż jak jest taka możliwość. Wiem co zrobiłem źle a jednak mam co robić na serwerze i te 2 dni mnie wybawią jeśli tę apeleke da rade przyjąć to z gory dziekuje bardzo , jeśli jednak nie , to rozumiem ... Edited February 1 by BaciorKracior Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter Ojo 664 Posted February 1 Supporter Share Posted February 1 Dostałeś bana za 5/5 warnów. Nie podlega to apelacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter Ojo 664 Posted February 1 Supporter Share Posted February 1 Apelacja została odrzucona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts