siwy123 282 Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Nick na serwerze: Spuchniete uchoSerial:Nick członka administracji: @olafegData nadania kary:wczorajData zakończenia kary:324h XDPowód: nie ma powodu wpisanegoWyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): Cześc chciałbym wyjasnic sytuacje zwiazana z moim prawkiem mozna jakiegos klipa czy cos bo nawet nie wiem co i jak xd powodu nie ma klipa tez czekam na odp Edited February 1 by olafeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter olafeg 323 Posted February 1 Supporter Share Posted February 1 Klipa dostałeś ode mnie na pw więc juz wiesz o co chodzi. Twoja kartoteka jest dość bogata, więc kary w pełni Ci nie zdejmę. Na PW discord wyraziłeś skruchę, więc karę skracam Tobie do 3.02.br. do godziny 20:00. Zgłoś się wtedy do mnie na discordzie (olafeg#0001) Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy123 282 Posted February 1 Author Share Posted February 1 Oke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter olafeg 323 Posted February 3 Supporter Share Posted February 3 Kara ściągnięta, następnym razem proszę uważaj na drodze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter olafeg 323 Posted February 3 Supporter Share Posted February 3 Apelacja została przyjęta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts