bori 76 Posted February 1 Share Posted February 1 Nick na serwerze: bori.Serial: PODDAM JAK BEDZIE POTRZEBANick członka administracji: kb6999Data nadania kary: 01.02.2023Data zakończenia kary: 08.02.2023Powód:Strzelanie do cywili poza strefa DMWyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): Witam tutaj wrzucam screeny że gracz sam chciał 1v1 NA BAYSIDE tam gdzie można wszystko gracz podczas 1v1 uciekł i chciał mi dać kila wzamian za nóz ja się zgodziłem napisałem mu jedynie że jak wstanie to mu oddam nóz moim zdaniem kara jest bezsensowna XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kb6999 42 Posted February 1 Share Posted February 1 dodaj ss logów do momentu gdy dostałeś blokadę dm Po zasięgnięciu informacji od członka administracji apelację odrzucam gdyż jeśli cywil wyjdzie poza strefę w bayside to akcja się kończy a ty jeszcze specjalnie stałeś obok motoru który był poza strefę i gdy cywil chciał go zabrać to ty go zabiłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
kb6999 42 Posted February 1 Share Posted February 1 Apelacja została odrzucona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts