Jump to content
... wszystkich graczy na naszych serwerach

[Prawo jazdy] Juzioo - BAHsick

4Lee
 Share

Recommended Posts

Nick na serwerze: Juzioo
Serial: 2DB362CE2030D101053265E69480775E
Nick członka administracji: @BAHsick
Data nadania kary: Teraz
Data zakończenia kary: 10dni
Powód: VDM 
Wyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): Ogółem miało być śmiesznie i finalnie puściłem binda mówiącego żeby podał numer, jednakże wysłałem nie tego binda co trzeba. Koniec końcu gracz @Rodzyn dostał 5k rekopensaty wieć tym samym mogę powiedzieć, że sprawa została w miarę szybko ogarnięta.

image.png.b80a2790febff42e64953e4280f16d55.png kaske przelał ale prosiłbym o skrócenie kary do 1-2 dni, bo to dosyc chamskie zachowiem i wiem że to nie pierwszy raz

Prawda, zachowałem się nie w porządku dlatego też  sowicie za to zapłaciłem.  Aktualnie i tak nie będę grać ma serwerze zewzgledow prywatnych dlatego tez mogę otrzymać skrócenie prawka do wcześniej wymienionych dni przez Rodzyna.

Edit: Jeżeli chodzi o VDM to akurat pierwszy, może drugi ale z tego co pamiętam to tamten był robiony na członku organizacji więc było wszystko bez spiny robione,  jednakze ktoś na mnie doniósł....

Edited by oguser
  • Kocham To 1

• Moderator

Ewidetnie zrozumiałeś swoją postawę w stosunku do gracza @Rodzyn. Odwieszam ci prawo jazdy, jeżeli sytuacja się powtórzy to możliwe że kara zostanie przywrócona albo surowiej przyznana. 

Prawo jazdy odwieszam!

• Kocham To 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Przeglądając to forum akceptujesz Guidelines oraz Privacy Policy

Multi Theft Auto mta.paradise-rpg.pl
Team Speak 3 ts.paradise-rpg.pl
Discord discord.gg/KAnFbGy