4Lee 146 Posted January 31 Share Posted January 31 Nick na serwerze: JuziooSerial: 2DB362CE2030D101053265E69480775ENick członka administracji: @BAHsickData nadania kary: TerazData zakończenia kary: 10dniPowód: VDM Wyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): Ogółem miało być śmiesznie i finalnie puściłem binda mówiącego żeby podał numer, jednakże wysłałem nie tego binda co trzeba. Koniec końcu gracz @Rodzyn dostał 5k rekopensaty wieć tym samym mogę powiedzieć, że sprawa została w miarę szybko ogarnięta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator BAKszaK 103 Posted January 31 Moderator Share Posted January 31 @oguserprosiłbym ciebie o wstawienie ss'a przelewu dla @Rodzyn Wstaw to poniżej tego komentarza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodzyn 53 Posted January 31 Share Posted January 31 kaske przelał ale prosiłbym o skrócenie kary do 1-2 dni, bo to dosyc chamskie zachowiem i wiem że to nie pierwszy raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator BAKszaK 103 Posted January 31 Moderator Share Posted January 31 Poczekamy aż @oguserwypowie się Link to comment Share on other sites More sharing options...
4Lee 146 Posted January 31 Author Share Posted January 31 (edited) Prawda, zachowałem się nie w porządku dlatego też sowicie za to zapłaciłem. Aktualnie i tak nie będę grać ma serwerze zewzgledow prywatnych dlatego tez mogę otrzymać skrócenie prawka do wcześniej wymienionych dni przez Rodzyna. Edit: Jeżeli chodzi o VDM to akurat pierwszy, może drugi ale z tego co pamiętam to tamten był robiony na członku organizacji więc było wszystko bez spiny robione, jednakze ktoś na mnie doniósł.... Edited January 31 by oguser 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator BAKszaK 103 Posted January 31 Moderator Share Posted January 31 Ewidetnie zrozumiałeś swoją postawę w stosunku do gracza @Rodzyn. Odwieszam ci prawo jazdy, jeżeli sytuacja się powtórzy to możliwe że kara zostanie przywrócona albo surowiej przyznana. Prawo jazdy odwieszam! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator BAKszaK 103 Posted January 31 Moderator Share Posted January 31 Apelacja została przyjęta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts