Mafatih 274 Posted January 31 Share Posted January 31 (edited) Nick na serwerze: Mafatih Serial: Nick członka administracji: @szafkann Data nadania kary: 31.01 Data zakończenia kary: 7dni Powód: taran Wyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): Ogólnie chciałbym jeszcze raz przeprosić za ten taranik. Myślałem że takie coś na dmie można robić ponieważ w końcu to dm. Sorry za moją niewiedze i sorry że od razu nie przeprosiłem dopiero jak dostałem kare wiem jak to teraz wygląda ale naprawde przepraszam. https://imgur.com/a/JYDzLn7 Edited January 31 by Mafatih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter szafkann 27 Posted January 31 Supporter Share Posted January 31 Przyjmuję apelację, następnym razem nawet proś o numer konta aby przelać za taran dużych szkód nie zrobiłeś, przeprosiłeś gracza. Jednak że uważaj następnym razem i jezdzij ostrożnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter szafkann 27 Posted January 31 Supporter Share Posted January 31 Apelacja została przyjęta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts