Brazylijczyk 151 Posted January 31 Share Posted January 31 Nick na serwerze:brazyliaddlSerial: dam jak będzie potrzebny Nick członka administracji: @CRIS_Data nadania kary: dzisData zakończenia kary: 2+5Powód: brak kultury do gracxaWyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): przepraszam za to dawno nie miałem mute i było mi z tym bardzo dobrze aczkolwiek gracz ciągle na vc odzywał się do mnie w sposób chamski i trochę mnie zdenerwował przez co padła taka a nie inna odpowiedź nie będę już więcej się tak odzywał napdialem chyba nawet zaraz po tym sory ale mógł już nie widzieć 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bori 76 Posted February 1 Share Posted February 1 Witam iż ja wyslalem reporta za co cie przepraszam Brazylijczyk j60 i proszę o zdjęcie kary bo już się pogodzilismy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter CRIS_ 227 Posted February 2 Supporter Share Posted February 2 Skoro się pogodziliście to apelacje przyjmuję. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supporter CRIS_ 227 Posted February 2 Supporter Share Posted February 2 Apelacja została przyjęta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts