bori 76 Posted January 31 Share Posted January 31 Nick na serwerze: bori.Serial: PODDAM JAK BEDZIE POTRZEBANick członka administracji: Br0k3n_HandsData nadania kary: 31.01.2023Data zakończenia kary: 01.02.2023Powód:Brak kultury w reporcie.Wyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): Witam więc tak miałem 3/5 warnów i dostałem jednego od Br0k3n"a i dostałem bana od Systemu proszę o zdjęcie kary oraz przepraszam za swoje zachowanie :). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br0k3n_Hands 458 Posted January 31 Share Posted January 31 Jakim cudem chcesz przepraszać skoro na pytanie dlaczego używasz takich słów napisałeś, że to co napisałeś uważasz za prawdziwe? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bori 76 Posted January 31 Author Share Posted January 31 W dniu 31.01.2023 o 18:33, Br0k3n_Hands napisał: Jakim cudem chcesz przepraszać skoro na pytanie dlaczego używasz takich słów napisałeś, że to co napisałeś uważasz za prawdziwe? Poniosło mnie mam trudny dzień dzisiaj a chce grać na waszym serwerze bo mam dlugi 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br0k3n_Hands 458 Posted January 31 Share Posted January 31 W takim wypadku publicznie przeproś osoby, które zwyzywałeś tutaj w apelacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bori 76 Posted January 31 Author Share Posted January 31 (edited) 🙂 żartowałem 🙂z tymi buziakami i pozdrowieniami a tak to mało przepraszam Edited February 1 by bori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br0k3n_Hands 458 Posted January 31 Share Posted January 31 Ostatnia szansa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br0k3n_Hands 458 Posted January 31 Share Posted January 31 Apelacja została przyjęta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts