PanGrzyb 236 Posted January 30 Share Posted January 30 Wrzucam za kolegę Nick na serwerze:o_co_ci_kurwa_chodzi Serial:idk Nick członka administracji:diner Data nadania kary:dzisiaj o 17.30 gdzieś Data zakończenia kary:30+60d=90d Powód: trollowanie Wyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty):Witam na wstępie przepraszam za moje trollowanie i odwalanie od razu po UB zmienię swój nick na swój jaki miałem i więcej nie będę zmieniać na takie Nicki które nie miały na celu nikogo obrazić zrobiłem to dla żartów początkowo zmieniłem nick na ,,Japierdole'' po chwili dostałem nakaz zmiany loginu i zmieniłem na link do stronki dla dorosłych za co przepraszam i potem na o co ci chodzi kurwa bo trochę się wkurzyłem że dostaje nakaz zmiany loginu gdzie nikogo tym nie obrażałem ale no już rozumiem że takich rzeczy się nie robi jeszcze raz przepraszam więcej się to nie powtórzy od razu po wejściu na serwer zgłoszę się do administracji i zmienię nick na taki jaki zawsze miałem na serwerze Pozdrawiam życzę miłego dnia/nocy 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator diner 650 Posted February 1 Administrator Share Posted February 1 Wytrzymałeś 7 dni bez bana, co kilka dni dostajesz jakąś kare i piszesz, że przepraszasz i juz się to więcej nie powtórzy. Spróbuj napisać apelacje później jak juz na prawde przemyślisz co robisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator diner 650 Posted February 1 Administrator Share Posted February 1 Apelacja została odrzucona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts