kyou 21 Posted January 28 Share Posted January 28 Nick na serwerze:KyouSerial:F9CA1C4338837E2124DD7690AB5AC294Nick członka administracji: @La_ChmuraData nadania kary:30.09.2022Data zakończenia kary:17.05.37Powód:Narka Wyjaśnienie:Oddałem wszystkie moje auta oraz cały majątek graczom bez powodu i prosiłem o bana wyzywając wszystkich adminów oraz serwer. Bardzo proszę o unbana na moim ulubionym serwerze Paradise na którym niegdyś grałem całymi dniami. Dodam że zrozumiałem błędy które popełniłem bardzo żałuję tego co zrobilem i przepraszam 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator La_Chmura 2,061 Posted February 2 Global Moderator Share Posted February 2 Napisz w okolicach wielkanocy wtedy zobaczę czy jest szansa na odbanowanie ciebie. Zrobiłeś to umyślnie nie myśląc o konsekwencjach swojego zachowania i karę musisz przeczekać oraz to co napisałeś niezbyt mnie przekonuje do zmiany zdania na ten temat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator La_Chmura 2,061 Posted February 2 Global Moderator Share Posted February 2 Apelacja została odrzucona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts