mlodygreen 49 Posted January 28 Share Posted January 28 Nick na serwerze: MlodyGreenSerial: 1155D5341DACB247D7A0167A9A36DCA2Nick członka administracji: @liliData nadania kary: Dzisiaj Data zakończenia kary: za 10.5dniaPowód: DM w strone cywilaWyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): Jeśli zrobiłem coś takiego to przepraszam, lecz nie przypominam sobie. Podeślij mi lili tutaj klipa bo nie dałaś mi w powodzie to najwyżej się wytlumaczę. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlodygreen 49 Posted January 28 Author Share Posted January 28 Już wiem o co chodzi, gracz mi wybaczył i jesteśmy pogodzeni 🙂❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klakier1 10 Posted January 28 Share Posted January 28 witam bybaczam graczowi prosze mu sciognoć blokade to dobry chłopak dogadaliśmy się 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlodygreen 49 Posted January 30 Author Share Posted January 30 @lilisprawdzisz to czy co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator lili 898 Posted January 30 Global Moderator Share Posted January 30 5. Podczas napisania apelacji, gracz powinien cierpliwie oczekiwać na jej rozpatrzenie, a wszelkie informowanie administracji po przez /pm /report bądź inne sposoby, upoważniają członka administracji do automatycznej odrzucenia jej. PS. nazywanie kogoś upośledzonym nie pomaga ci, nawet jak usuniesz wiadomość. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlodygreen 49 Posted January 30 Author Share Posted January 30 okej przepraszam wybacz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator lili 898 Posted January 31 Global Moderator Share Posted January 31 Apelacja została odrzucona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts