Kuba5344 1 Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) Nick na serwerze: Kuba5344Serial:BBA26850DB8A042E00AC5F79EFBA5D52Nick członka administracji: @La_ChmuraData nadania kary: 13.05.2022Data zakończenia kary: PermPowód: Włamanie na kontoWyjaśnienie (w tym dowody, screenshoty): Chciałem wejść na serwer po długiej przerwie a okazuje się że ktoś mi się włamał na konto. Poniżej dowody. Edit: Zauważyłem jeszcze, że ktoś przelał i przepił cały mój "majątek", więc jakby dało się to zwrócić to bardzo bym prosił o taką możliwość. Edited January 30 by Kuba5344 Dorzucenie screena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator La_Chmura 2,061 Posted February 2 Global Moderator Share Posted February 2 Zostaniesz odbanowany lecz proszę ciebie o zabezpieczenie swojego konta weryfikacją dwuetapową którą oferuje nasz serwer żeby ominąć takowe bany, najczęściej do takich włamań dochodzi kiedy wchodzimy na serwery gdzie hasła nie są zakodowane i każda osoba mogąca mieć dostęp zna hasło, nick, gmail etc. Zalecam również nie ustawianie takich samych haseł na każdym serwerze na którym wbijasz bo również może dojść do takowej sytuacji. Co do gotówki zgłoś się do mnie w prywatnej wiadomości na forum/discord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator La_Chmura 2,061 Posted February 2 Global Moderator Share Posted February 2 Apelacja została przyjęta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts