Bosik 928 Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 (edited) Nick: Bosik.Czego dotyczy propozycja?: SerwerOpis propozycji: Siema. Otóż proponuje zmianę nazwy przystanku "Akademia SAPD, Montgomery" na po prostu Montgomery. Dlaczego? Otóż od dawna jest tam baza Special Enforcement Unit, a nie Akademii SAPD.Druga propozycja dotyczy przeniesienia przystanku "Lotnisko Las Venturas" spod głównej bramy pod bramę, którą wjeżdza się na parking by wziąć pojazd lotniczy. Ewentualnie zostawić dotychczasowy przystanek z nazwą "Salon Pojazdów Lotniczych". Czemu tak? Otóż przystanki służą po to, by ułatwić grę graczom, a teraz jadąc na Lotnisko Las Venturas trzeba przebiec całe lotnisko by odebrać pojazd lotniczy. Edited September 24, 2022 by Bosik Jezu ja tam napisałem dillimore a to jest Montgomery xD. Poprawiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidek2 116 Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy 407 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
SprytsBeng 1,722 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jugol 128 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Zdecydowanie na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawek 140 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Chyba propozycja przeszła, bo widzę, że jest już przystanek Dillimore, a przystanek Lotnisko Las Venturas został przeniesiony. Teraz przydałoby się dodać przystanki w Las Barrancas (tu mile widziany byłby również parking wirtualny) i Las Payasdas oraz ewentualnie na tamie i może w dokach LS (np. koło bankomatu, mniej więcej w połowie drogi z magazynu do miejsca eksportów). Natomiast w Fort Carson wystarczyłby tylko 1 przystanek, ten koło giełdy. Są tuż obok siebie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosik 928 Posted September 24, 2022 Author Share Posted September 24, 2022 Nie ma co dodawać za dużo parkingów wirtualnym bo wtedy SARA nie będzie miała co robić. Kto normalny to zaparkuje poprawnie i potem podjedzie z kimś z organizacji po to auto. A komu nie zalezy to da zarobić sarownikom :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawek 140 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) Dlatego napisałem tylko, że parking byłby mile widziany. Wystarczyłby skromny przystanek autobusowy. Jeśli chodzi o importy z Las Barrancas to wystarczy zostawić auto w Fort Carson, trochę podbiec i przepłynąć wpław. Czasu spokojnie starczy, by jeszcze dojechać na mechanika w SF i dowieźć import do magazynu w LS. Generalnie wszystkie importy są tak zlokalizowane, że nie trzeba porzucać wozu na ulicy. Edited September 24, 2022 by Outlawek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brazylijczyk 127 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldziko 263 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 W dniu 24.09.2022 o 22:42, Outlawek napisał: Dlatego napisałem tylko, że parking byłby mile widziany. Wystarczyłby skromny przystanek autobusowy. Jeśli chodzi o importy z Las Barrancas to wystarczy zostawić auto w Fort Carson, trochę podbiec i przepłynąć wpław. Czasu spokojnie starczy, by jeszcze dojechać na mechanika w SF i dowieźć import do magazynu w LS. Generalnie wszystkie importy są tak zlokalizowane, że nie trzeba porzucać wozu na ulicy. ja tam zawsze wrzucam fure do wody 20min jest w przecho jak jest przypisana na organizacje to wlasciciel bedzie mial w przecho tez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Br0k3n_Hands 420 Posted September 25, 2022 Global Moderator Share Posted September 25, 2022 Na tak B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3lv3r__ 104 Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCON ReD_Devil 3,690 Posted October 1, 2022 RCON Share Posted October 1, 2022 Twoja propozycja została przyjęta! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts