- 0
Mój samochód został skonfiskowany po błędzie gry/serwera
Przejdź do rozwiązania
Rozwiązane przez BoysiaQ,
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Przeglądając to forum akceptujesz Regulamin oraz Polityka prywatności
Pytanie
AlbedoOverseer 1
Witam,
Dzisiaj spotkałem się z niemiłą sytuacją, próbując wykonać zadanie dnia (zmianę skina) pojechałem do sklepu z ubraniami. Zostawiłem swoje auto z zaciągniętym hamulcem ręcznym i wyłączonym silnikiem przed tym sklepem i wszedłem do sklepu, jednakże po wejściu spadłem pod mapę, przy czym zostało mi jakieś 18% hp więc postanowiłem się zreportować, by uzyskać pomoc od administracji, uzyskałem ją, ale gdy zostałem teleportowany przed sklep samochodu tam już nie było. Postanowiłem iść w do najbliższego parkingu myśląc że pewnie tam się przeniósł, jednak napotkałem na niewidzialną ścianę przez którą nie mogłem przejść. Po tym wszystkim postanowiłem zrestartować połączenie z serwerem. Niestety gdy połączyłem się ponownie na najbliższym parkingu dowidziałem się że mój samochód został skonfiskowany. Postanowiłem że pojadę na komisariat i go odbiorę, bo 1000$ mnie nie zbawi, ale tam okazało się, że muszę zapłacić 5614$ co jest dosyć sporym wydatkiem patrząc na to że gram na tym serwerze z 2 tydzień. Czy istnieje szansa bym mógł odzyskać moje auto bez opłaty?
Odnośnik do odpowiedzi
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi