Kajersky 1 142 Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego Rozdział XII regulaminu SAPD Zarząd frakcji ma prawo do zamknięcia wniosków o powrót do frakcji, w każdym momencie. Zarząd frakcji ma prawo do odrzucenia wniosku o powrót bez podania przyczyny. Zarząd frakcji ma obowiązek sprawdzić wniosek o powrót w ciągu 7 dni od daty jego złożenia. Po odejściu z frakcji, wniosek o powrót można złożyć nie wcześniej niż 14 dni od daty odejścia. W przypadku, gdy wniosek zostanie odrzucony, osoba ubiegająca się o powrót może napisać kolejny po upływie 7 dni od daty odrzucenia wniosku. W przypadku odejścia, data odejścia z frakcji podlega dniu, w którym zostało napisane ogłoszenie. Osoba, ubiegająca się o powrót do frakcji musi napisać wniosek w odpowiednim temacie, w dziale Informacje SAPD na forum stosując się do podanego wzoru. Członek frakcji, odchodząc z frakcji na randze Cadet, Police Officer I-II może wrócić do frakcji jedynie poprzez rekrutację. Członek frakcji, odchodząc z frakcji na randze Police Officer III lub wyższej, może wrócić na rangę niżej. W szczególnych przypadkach, może to być więcej rang. Decydujący głos o randze na jaką wróci osoba ubiegająca się, ma Commissioner. Członek frakcji, odchodząc z frakcji na randze Commander lub wyższej może wrócić na rangę Detective I-III, a w przypadku braku wolnych wakatów w Detective Unit, rangę niżej. Członek frakcji, wracając do służby zobowiązany jest do przejścia egzaminu praktycznego, przeprowadzonego przez członka Command Division Police Academy w ciągu 7 dni od powrotu. W przypadku braku podejścia członek frakcji zostaje zwolniony, a w przypadku oblania egzaminu, zostaje zdegradowany o rangę w dół. Próg zdawalności: 80%. Osoba, która wraca do służby ma obowiązek zapoznania się z aktualnymi materiałami Police Academy. Osoba, która wraca do służby ma prawo do powrotu do dywizjonu, do którego podlegała w trakcie odejścia, na stanowisko poprzednio zajmowane. Osoba, która składa wniosek do służby musi posiadać zdjęcie potwierdzające jej dawną rangę - zdjęcie nie może być edytowane bądź przerobione w jakikolwiek sposób. Wyrzucony członek frakcji (i nie będący wpisany na czarną listę frakcji) ma możliwość powrotu jedynie przez rekrutację. WZÓR: Cytat Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: **TWÓJ TEKST**Ranga przy odejściu: **TWÓJ TEKST**Powód powrotu: **TWÓJ TEKST**Data odejścia: **TWÓJ TEKST**Coś od siebie: **TWÓJ TEKST**Dowód na pobyt: **TWOJE ZAŁĄCZNIKI** 4 3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keres 43 Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: KeresRanga przy odejściu: Sergeant I (po restrukturyzacji PO II)Powód powrotu: Chęć powrotu do starych znajomych.Data odejścia: Bardzo dawno temu... dzień po restrukturyzacji Iruke (około 3.05.2020Coś od siebie: Szukam swojego miejsca na platformie MTA, starałem się spróbować bycia we frakcjach na innym serwerze lecz mi się nie udało.Dowód na pobyt: https://imgur.com/a/0lnkCzM 1 1 6 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CiasteK 380 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: CiasteK*Ranga przy odejściu: PO IIIPowód powrotu: Zostałem wydalony z departamentu za Iruka, ale ta sprawa nie została wyjaśniona, bo nie dano mi szansy wytłumaczenia się i nie było wtedy dużo kontaktu pomiędzy moją osobą a liderem frakcji... Bardzo mi zależy, na frakcji tutaj tak naprawdę zacząłem swoją czynna przygodę z serwerem.Data odejścia: Brak starych ogłoszeń.Coś od siebie: Powrót do korzeni i fajnych akcji.Dowód na pobyt: Nowe ogłoszenia wszystkie ss usuwałem z MTA, jeśli macie ogłoszenia stare w archiwum są dowody odnośnie mojej służby ale, myślę, że to jest nie potrzebne. 1 4 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator ReD_Devil 1 970 Napisano 17 Lutego Administrator Udostępnij Napisano 17 Lutego W dniu 16.02.2021 o 22:10, Keres napisał: Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: KeresRanga przy odejściu: Sergeant I (po restrukturyzacji PO II)Powód powrotu: Chęć powrotu do starych znajomych.Data odejścia: Bardzo dawno temu... dzień po restrukturyzacji Iruke (około 3.05.2020Coś od siebie: Szukam swojego miejsca na platformie MTA, starałem się spróbować bycia we frakcjach na innym serwerze lecz mi się nie udało.Dowód na pobyt: https://imgur.com/a/0lnkCzM Powrót na PO III+1, zgłoś się do mnie w prywatnej wiadomości na discordzie 3 godziny temu, CiasteK napisał: Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: CiasteK*Ranga przy odejściu: PO IIIPowód powrotu: Zostałem wydalony z departamentu za Iruka, ale ta sprawa nie została wyjaśniona, bo nie dano mi szansy wytłumaczenia się i nie było wtedy dużo kontaktu pomiędzy moją osobą a liderem frakcji... Bardzo mi zależy, na frakcji tutaj tak naprawdę zacząłem swoją czynna przygodę z serwerem.Data odejścia: Brak starych ogłoszeń.Coś od siebie: Powrót do korzeni i fajnych akcji.Dowód na pobyt: Nowe ogłoszenia wszystkie ss usuwałem z MTA, jeśli macie ogłoszenia stare w archiwum są dowody odnośnie mojej służby ale, myślę, że to jest nie potrzebne. Powrót na PO II, zgłoś się do mnie w prywatnej wiadomości na discordzie. 2 3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
La_Chmura 718 Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: La_ChmuraRanga przy odejściu: Sergeant IPowód powrotu: Tęsknota za chłopakami z frakcji :c Data odejścia: 18.01.2021Coś od siebie: Stęskniłem się za frakcją, kolegami oraz za SEU. Chciałbym otrzymać szansę i wrócić do departamentu i uczestniczyć jako funkcjonariusz , po odejściu miałem dużo czasu na przemyślenie spraw których zrobiłem w negatywny sposób.Dowód na pobyt: 1 3 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator ReD_Devil 1 970 Napisano 23 Lutego Administrator Udostępnij Napisano 23 Lutego 2 godziny temu, La_Chmura napisał: Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: La_ChmuraRanga przy odejściu: Sergeant IPowód powrotu: Tęsknota za chłopakami z frakcji :c Data odejścia: 18.01.2021Coś od siebie: Stęskniłem się za frakcją, kolegami oraz za SEU. Chciałbym otrzymać szansę i wrócić do departamentu i uczestniczyć jako funkcjonariusz , po odejściu miałem dużo czasu na przemyślenie spraw których zrobiłem w negatywny sposób.Dowód na pobyt: Powrót na PO III+1, zgłoś się do mnie w prywatnej wiadomości na discordzie 2 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matthew_Cortez 26 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: Matthew_Cortez Ranga przy odejściu: PO III+1/Sergeant I ( nie mam na to ss'a )Powód powrotu: Wszechobecna nuda, chęć do powrotu do gry na paradiseData odejścia: Październik 2020Coś od siebie: Pozdrawiam wszystkichDowód na pobyt: Mogę podesłać na dsc bo tu nie mogę wstawić gdyż plik za dużo waży 3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterioQ 310 Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego (edytowane) Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: MisterioQRanga przy odejściu: Detective II po restrukturyzacji PO III także xdPowód powrotu: Nudy na serwerze, odzyskane chęci do dalszej służbyData odejścia: 19.05.2020rCoś od siebie: No co troszkę się stęskniłem za frakcja oraz nudzi mi się na serwerze ostatnimi dniami to nawet wógole nie wbijam na serwer bo nie ma co na nim robić.Dowód na pobyt: https://imgur.com/a/8Sv16ud Edytowane 24 Lutego przez MisterioQ edit 1 1 3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Supporter Parachute 178 Napisano 25 Lutego Supporter Udostępnij Napisano 25 Lutego (edytowane) Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: Parachute Ranga przy odejściu: PO III+1 Powód powrotu: Odejście z gangu, chęć pogrania ze starą ekipą Data odejścia: 27.05.2020 Coś od siebie: Troszkę mnie poniosło ostatnimi czasy, ale @Kajerskychcesz coś z avonu? Dowód na pobyt: Spoiler Edytowane 25 Lutego przez Parachute 2 2 6 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator ReD_Devil 1 970 Napisano 25 Lutego Administrator Udostępnij Napisano 25 Lutego 23 godziny temu, Matthew_Cortez napisał: Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: Matthew_Cortez Ranga przy odejściu: PO III+1/Sergeant I ( nie mam na to ss'a )Powód powrotu: Wszechobecna nuda, chęć do powrotu do gry na paradiseData odejścia: Październik 2020Coś od siebie: Pozdrawiam wszystkichDowód na pobyt: Mogę podesłać na dsc bo tu nie mogę wstawić gdyż plik za dużo waży Powrót na PO III, zgłoś się do mnie w prywatnej wiadomości na discord. 6 godzin temu, Parachute napisał: Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: Parachute Ranga przy odejściu: PO III+1 Powód powrotu: Odejście z gangu, chęć pogrania ze starą ekipą Data odejścia: 27.05.2020 Coś od siebie: Troszkę mnie poniosło ostatnimi czasy, ale @Kajerskychcesz coś z avonu? Dowód na pobyt: Pokaż ukrytą zawartość Powrót na PO III, zgłoś się do mnie w prywatnej wiadomości na discord. 20 godzin temu, MisterioQ napisał: Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: MisterioQRanga przy odejściu: Detective II po restrukturyzacji PO III także xdPowód powrotu: Nudy na serwerze, odzyskane chęci do dalszej służbyData odejścia: 19.05.2020rCoś od siebie: No co troszkę się stęskniłem za frakcja oraz nudzi mi się na serwerze ostatnimi dniami to nawet wógole nie wbijam na serwer bo nie ma co na nim robić.Dowód na pobyt: https://imgur.com/a/8Sv16ud Wniosek odrzucony. 1 1 4 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominicGregorov 7 Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: Dominic.GregorovRanga przy odejściu: PO3 w tygodniu w którym odeszłe miałem dostać PO3+1Powód powrotu: Stęskniłem się za frakcją Data odejścia: 29 Stycznia Coś od siebie: Witajcie towarzysze postanowiłem powrócić do frakcji stęskniłem się za wami Dowód na pobyt: https://streamable.com/pvbadm 1 3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global Moderator Norberto 1 305 Napisano 1 Marca Global Moderator Udostępnij Napisano 1 Marca W dniu 27.02.2021 o 18:18, DominicGregorov napisał: Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: Dominic.GregorovRanga przy odejściu: PO3 w tygodniu w którym odeszłe miałem dostać PO3+1Powód powrotu: Stęskniłem się za frakcją Data odejścia: 29 Stycznia Coś od siebie: Witajcie towarzysze postanowiłem powrócić do frakcji stęskniłem się za wami Dowód na pobyt: https://streamable.com/pvbadm Powrót na Police Officer III. Zgłoś się do mnie w prywatnej wiadomości. 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiechu 100 Napisano Środa o 19:29 Udostępnij Napisano Środa o 19:29 Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: WiechuRanga przy odejściu: SGT 2Powód powrotu: Pograł bym znów Data odejścia: 08.01.2021Coś od siebie: ---Dowód na pobyt: 1 5 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentylo 74 Napisano Środa o 23:09 Udostępnij Napisano Środa o 23:09 (edytowane) Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: Wentylo Ranga przy odejściu: SGT I (21.02.2021 Miałem mieć awans na SGT II) Powód powrotu: Chęć Dalszej służby w Departamencie Data odejścia: 18.02.2021 Coś od siebie: Ogólnie Lipa bez frakcji chciałbym dalej kontynuować służbę jako policjant Dowód na pobyt: https://imgur.com/a/jnnETBL Sergeant I @Wentylo opuszcza szeregi departamentu na własne życzenie. Edytowane Czwartek o 07:41 przez Wentylo Ranga SGT 1 5 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global Moderator Norberto 1 305 Napisano Czwartek o 09:25 Global Moderator Udostępnij Napisano Czwartek o 09:25 10 godzin temu, Wentylo napisał: Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: Wentylo Ranga przy odejściu: SGT I (21.02.2021 Miałem mieć awans na SGT II) Powód powrotu: Chęć Dalszej służby w Departamencie Data odejścia: 18.02.2021 Coś od siebie: Ogólnie Lipa bez frakcji chciałbym dalej kontynuować służbę jako policjant Dowód na pobyt: https://imgur.com/a/jnnETBL Sergeant I @Wentylo opuszcza szeregi departamentu na własne życzenie. Powrót na rangę Police Officer III+1. Zgłoś się do mnie w prywatnej wiadomości 13 godzin temu, Wiechu napisał: Nick, pod którym byłeś/aś w departamencie: WiechuRanga przy odejściu: SGT 2Powód powrotu: Pograł bym znów Data odejścia: 08.01.2021Coś od siebie: ---Dowód na pobyt: Powrót na rangę Sergeant I. Zgłoś się do mnie w prywatnej wiadomości. 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi