La_Chmura 718 Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego Witam, prosiłbym o usunięcie z znajomych konta uid: 21256 . Wiem że brzysiek nalegał o usunięcie dodatku ucp eitho jednakże potrzebowałem go tylko do tego żeby zrobić screen'a podanego niżej. Dziękuje 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Zarząd Rozwiązanie paraguan 3 722 Napisano wczoraj o 11:06 Zarząd Rozwiązanie Udostępnij Napisano wczoraj o 11:06 Usunięty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Zarząd paraguan 3 722 Napisano wczoraj o 11:06 Zarząd Udostępnij Napisano wczoraj o 11:06 Temat został przeniesiony do archiwum Jeśli uważasz że temat nie powinien zostać przeniesiony do archiwum reportuj ten post a administracja rozpatrzy twoją prośbę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pytanie
La_Chmura 718
Witam, prosiłbym o usunięcie z znajomych konta uid: 21256 . Wiem że brzysiek nalegał o usunięcie dodatku ucp eitho jednakże potrzebowałem go tylko do tego żeby zrobić screen'a podanego niżej. Dziękuje
Odnośnik do odpowiedzi
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi