Fisekpl124 49 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego (edytowane) Użyczyłem graczowi o nikcu Stachura pożyczkę. Jest mi winien 500k, które miał oddać do 01.02.2021r. Dzień po wzięciu pożyczki gracz dostał perma. Potem okazało się, że nawet nic nie miał na tym koncie. Co ja mam z tym zrobić? Edytowane 9 Lutego przez Fisekpl124 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-2 Supporter Rozwiązanie eswu 904 Napisano 10 Lutego Supporter Rozwiązanie Udostępnij Napisano 10 Lutego Administracja szybciej ci odpowie jeżeli napiszesz skargę na gracza razem z dowodami.https://paradise-rpg.pl/forums/forum/84-skargi/ Przydała ci się moja odpowiedź? -> Głos na tak lub . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Moderator BoysiaQ 73 Napisano Sobota o 11:32 Moderator Udostępnij Napisano Sobota o 11:32 Temat został przeniesiony do archiwum Jeśli uważasz że temat nie powinien zostać przeniesiony do archiwum reportuj ten post a administracja rozpatrzy twoją prośbę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pytanie
Fisekpl124 49
Użyczyłem graczowi o nikcu Stachura pożyczkę. Jest mi winien 500k, które miał oddać do 01.02.2021r. Dzień po wzięciu pożyczki gracz dostał perma. Potem okazało się, że nawet nic nie miał na tym koncie. Co ja mam z tym zrobić?
Odnośnik do odpowiedzi
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi