Skocz do zawartości
... wszystkich graczy na naszych serwerach
  • 0

Problem z odpalaniem MTA


Pytanie

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

  • 0

Kilka wariantów:

- Spróbuj przeinstalować MTA, pobierając najnowszy download, jeżeli to nie pomoże - możesz spróbować tego https://wiki.multitheftauto.c...A_Client_and_Process_Monitor

- Usuń plik d3d9.dll (tj. wywal z folderu, np. na pulpit i spróbuj odpalić MTA bez niego w folderze, jeśli nie pomoże to lepiej włóż go z powrotem do folderu)

- Możesz spróbować usunąć GTA San Andreas plik ustawień ("gta_sa.set") w "Documents \ GTA San Andreas User Files

- Uruchom MTA: SA z uprawnieniami administratora. Aby to zrobić, kliknij prawym przyciskiem myszy na plik wykonywalny instalatora, wybierz 'Właściwości', idź do "Kompatybilność zakładka i zaznacz pole wyboru na ostatnim polu i spróbuj ponownie.

- Jeśli żadna z powyższych opcji nie pomoże, to proponuje przeinstalować GTA:SA, zainstalować MTA i problem powinien zniknąć 

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz na pytanie...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przeglądając to forum akceptujesz Regulamin oraz Polityka prywatności

Multi Theft Auto mta.paradise-rpg.pl
Team Speak 3 ts.paradise-rpg.pl
Discord discord.gg/KAnFbGy