MagicznYYY 11 Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia czesc do kiedy mam prawko?? w kajdanach pokazuje ze powinno byc do 30 a nadal mam C6B030AEC9852A76B885D5866233D3F4 dostajecie minusa bo nikt nie raczył mi pomóc 5 dni temu jak pytałem sie na serwerze, pozdro nick na serwerze; Tobiasz3568. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Supporter Rozwiązanie xenon_ 157 Napisano 31 Stycznia Supporter Rozwiązanie Udostępnij Napisano 31 Stycznia Witam, powinieneś sprawdzić czy w panelu pod F2 masz tzw. licencje "Prawa jazdy". Na serwerze funkcjonuje taki system, że jeżeli stracimy prawo jazdy 3x to musisz ową licencję wyrobić ponownie. Jeżeli tej licencji nie masz spróbuj ją zrobić ponownie w OSK i daj znać czy pomogłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 MagicznYYY 11 Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia (edytowane) no i kurwa zajebiscie mordo a ja czekalem tyle czasu pozdro dla TurbanFamilia Edytowane 31 Stycznia przez MagicznYYY Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Moderator BoysiaQ 73 Napisano Sobota o 11:32 Moderator Udostępnij Napisano Sobota o 11:32 Temat został przeniesiony do archiwum Jeśli uważasz że temat nie powinien zostać przeniesiony do archiwum reportuj ten post a administracja rozpatrzy twoją prośbę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pytanie
MagicznYYY 11
czesc do kiedy mam prawko?? w kajdanach pokazuje ze powinno byc do 30 a nadal mam
C6B030AEC9852A76B885D5866233D3F4
dostajecie minusa bo nikt nie raczył mi pomóc 5 dni temu jak pytałem sie na serwerze, pozdro
nick na serwerze; Tobiasz3568.
Odnośnik do odpowiedzi
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi