niegi 62 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia Witam wczoraj chciałem sobie doładowac pp za 6 zł no i doładowałem i nie dało mi ich na konto nic w tym dzwonku nie było moge dac ss na pw ze mi zabrało pieniądze z paypala Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1 Zarząd Rozwiązanie paraguan 3 672 Napisano 15 Stycznia Zarząd Rozwiązanie Udostępnij Napisano 15 Stycznia @niegiFaktycznie widzę, że punkty powinieneś otrzymać, ale z niewiadomego powodu nie trafiły one na Twoje konto. Punkty zostały już dopisane do konta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1 Zarząd paraguan 3 672 Napisano 15 Stycznia Zarząd Udostępnij Napisano 15 Stycznia Temat został przeniesiony do archiwum Jeśli uważasz że temat nie powinien zostać przeniesiony do archiwum reportuj ten post a administracja rozpatrzy twoją prośbę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pytanie
niegi 62
Witam
wczoraj chciałem sobie doładowac pp za 6 zł no i doładowałem i nie dało mi ich na konto nic w tym dzwonku nie było moge dac ss na pw ze mi zabrało pieniądze z paypala
Odnośnik do odpowiedzi
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi