Nick: Frodo
Dzień dobry. Dzisiaj napotkałem się z jednym problemem dotyczącym samochodów z us. Wyjmuję moje Buffalo z parkingu wirtualnego i jadę i zdziwiło mnie to że tak wolno ruszył i tak wolno jedzie auto z us3. Poprosiłem kolegę @FreScoaby użyczył mi swojego auta (Phoenix us1) żebym sprawdził prędkość. Test polegał na jezdzie na wstecznym bo Buffalo to nawet na jezdzie do przodu v-maxa nie mogło osiągnąć. I okazało się że jest problem dotyczący mnie, bo auto pod shift miało na 100% us a jechało jak krowa. Można mi to jakoś wytłumaczyć lub naprawić błąd?
Pytanie
KwiczaQ 27
Nick: Frodo
Edytowane przez AerazaDzień dobry. Dzisiaj napotkałem się z jednym problemem dotyczącym samochodów z us. Wyjmuję moje Buffalo z parkingu wirtualnego i jadę i zdziwiło mnie to że tak wolno ruszył i tak wolno jedzie auto z us3. Poprosiłem kolegę @FreScoaby użyczył mi swojego auta (Phoenix us1) żebym sprawdził prędkość. Test polegał na jezdzie na wstecznym bo Buffalo to nawet na jezdzie do przodu v-maxa nie mogło osiągnąć. I okazało się że jest problem dotyczący mnie, bo auto pod shift miało na 100% us a jechało jak krowa. Można mi to jakoś wytłumaczyć lub naprawić błąd?
Odnośnik do odpowiedzi
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi