Mer1iN 0 Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Ogólnie to robilem hardreset telefonu i usunela mi się aplikacja od google i nie mogę teraz tego kodu znaleźć i i nie moge go wstukac i się zalogować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1 Zarząd Rozwiązanie paraguan 3 639 Napisano 11 Grudnia 2020 Zarząd Rozwiązanie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 @Mer1iNweryfikacja dwuetapowa na Twoim koncie została wyłączona, pamiętaj o ponownym włączeniu jej po wejściu na serwer. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Zarząd paraguan 3 639 Napisano 11 Grudnia 2020 Zarząd Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Jeśli uważasz że temat nie powinien zostać przeniesiony do archiwum reportuj ten post a administracja rozpatrzy twoją prośbę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pytanie
Mer1iN 0
Ogólnie to robilem hardreset telefonu i usunela mi się aplikacja od google i nie mogę teraz tego kodu znaleźć i i nie moge go wstukac i się zalogować
Odnośnik do odpowiedzi
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi