Administrator ZaGaJ 790 Napisano 9 Grudnia 2020 Administrator Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Twój nick: Data złożenia pochwały: Dlaczego chcesz pochwalić w/w osobę: Pochwały składamy w odpowiedzi tego tematu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SprytsBeng 1 058 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Twój nick: @SprytsBeng *Na: @sQu Data złożenia pochwały: 17.12.2020. Dlaczego chcesz pochwalić w/w osobę: Całokształt swojej twórczości. Nie chcę mi się rozpisywać co, jak, dlaczego. Nic dodać, nic ująć. PS. Pomógł mi nie raz w raportach. Edytowane 17 Grudnia 2020 przez SprytsBeng Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skileen 392 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Twój nick: Skillen. Data złożenia pochwały: 22.12.2020 Dlaczego chcesz pochwalić w/w osobę: Pomocny supporter, szybko odpowiada na raporty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi