Jump to content
... wszystkich graczy na naszych serwerach
  • 0

Problem z wejściem na serwer


Frycmen
 Share

Question

Cześć, problem jest taki, że nie raz kiedy się zaloguje i wybiorę miejsce spawnu to pokazuje mi się ekran ładowania z napisem "trwa ładowanie serwerowych map". Zazwyczaj jest 99% 11.03/ 11.27MB. No i kółeczko ładowania kręci się w nieskończoność i jedynym rozwiązaniem jest zrestartowanie MTA, nieraz muszę restartować nawet po 3 razy . Czym to jest spowodowane i jak to naprawić? Wcześniej takich problemów nie miałem.

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Witaj graczu. 

Miałem ten sam problem i wystarczył tylko reinstal MTA. 

Ewentualnie może być to spowodowane podmiankami, jeśli  posiadasz wgranych ich bardzo dużo w GTA, wtedy reinstal GTA, bo MTA nie pomoże. 

Jeśli któryś sposób pomógł to daj nam znać. 

Edited by Arden
Link to comment
Share on other sites

  • 0
29 minut temu, Toksyk napisał:

Wina łącza internetowego, musisz poczekać aż wszystkie mapy sie załadują. 

No tak problem w tym, że kółko się kręci a z ciekawości zostawiłem włączony serwer żeby zobaczyć kiedy mi się to załaduje i nawet po 10 minutach dalej stało w miejscu więc to musi być jakiś błąd. Bez przesady ale aż tak kijowego neta nie mam

Edited by Frycmen
Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderator
Temat został przeniesiony do archiwum
Jeśli uważasz że temat nie powinien zostać przeniesiony do archiwum reportuj ten post a administracja rozpatrzy twoją prośbę

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Przeglądając to forum akceptujesz Guidelines oraz Privacy Policy

Multi Theft Auto mta.paradise-rpg.pl
Team Speak 3 ts.paradise-rpg.pl
Discord discord.gg/KAnFbGy